top of page

Пловдив: Представяне на книгата "Богатството ни приляга"

Дали богатството ви приляга? Заедно със здравето, успеха, щастието, любовта и радостта?! ДА!!! И още как!

Пловдив: Представяне на книгата "Богатството ни приляга"
Пловдив: Представяне на книгата "Богатството ни приляга"

Час и място

14.06.2024 г., 18:00 ч. – 19:30

Културен Център Елизиум, Пловдив, ул. „Душо Хаджидеков“ 2, 4000 Пловдив, България

За събитието

На 14 юни от 18:00 ч. в Културен Център Елизиум, Аида Марковска и Ваня Кънева ще представят своята книга ,,БОГАТСТВОТО НИ ПРИЛЯГА".

Аида Марковска ще води лекция на тема "Как родът предопределя изборите, които правим".

Ето какво казва Аида за книгата:

„Ако разгърнете книгата ще видите, че ние не говорим за богатството в Дубай или в онзи аспект на съвременните инфлуенсъри, нито богатството, като изобилие от безкрайно много материални блага. Говорим за богатството и в този аспект, защото и това ни занимава, но най-вече богатството на духовните и душевните преживявания, които имаме. Богатството на цялото изобилие, което срещаме около нас, ние да го възприемем като богатство. Всъщност, книгата е доста практична. Макар, че ние с Ваня приличаме на видни столични теоретици, ние всъщност сме пловдивски практици. Това е абсолютно вярно и всъщност, книгата изобилства от практики. Ние пресъздадохме в книгата най-добрите си практики, с които искаме да помогнем на хората действително да минат от това мрънкащо състояние, за което говори Ваня, към едно състояние на изобилие в съзнанието и в живота си."

Съгласни ли сте, че изобилието е възможно? Готови ли сте да живеете спокойно и в удобство? Добре ли е да сме в мир със себе си, семейството си и всички хора?

Книгата ще Ви даде три опорни точки по пътя към богатството:

  • силата на рода и семейството,
  • вашата собствена психическа устойчивост и съзидателен светоглед
  • благоденствието като реалност, в която живеем

За авторките:

Аида Марковска е родов терапевт, мотивационен оратор и човек с богат житейски опит. Тя е желан лектор на множество фестивали, конференции, семинари и носи в себе си знанието за същността и логиката на българската родова система. Тя е създател на Школа по родова терапия „Задругата на родонавтите“, където обучава по свой авторски метод. Повече за Аида: www.aida.bg 

Ваня Кънева е психолог със специалност Позитивна психология. Тя обучава и води курсове „Позитивната психология в полза на психотерапевтичната практика“, сертифицирани от Европейската асоциация по приложна психология (EAAP) и Българска асоциация по Хипноза (БАХ). Основател на Школа „Да мислим съзидателно!“. Повече за нейната работа: www.blagodenstvie.bg

Вход: Дарение

Очакваме ви на 14 юни, 18:00 ч. в Културен Център Елизиум, ул. ,,Душо Хаджидеков" 2.

Споделете това събитие

bottom of page