top of page

София: Лекция на Аида Марковска и Представяне на книгата "Богатството ни приляга"

Дали богатството ви приляга? Заедно със здравето, успеха, щастието, любовта и радостта?! ДА!!! И още как!

Регистрацията за това събитие става на посоченият телефонен номер.
Вижте други събития
София: Лекция на Аида Марковска и Представяне на книгата "Богатството ни приляга"
София: Лекция на Аида Марковска и Представяне на книгата "Богатството ни приляга"

Час и място

13.04.2024 г., 18:30 ч. – 20:30

Club COZY TALKS , София, ул. „Гургулят“ 2, 1142 София, България

За събитието

Покана за специално събитие с родовия терапевт Аида Марковска "Синове и дъщери - задачи в рода и семейството според българската родова традиция" 

Здравейте, Дами!

Вярваме, че истинската сила на едно общество се крие в уважението и разбирането на родовата традиция. Затова с удоволствие ви каним на нашето специално събитие с изключителната Аида Марковска, където ще обсъдим темата за синовете и дъщерите в контекста на българската родова култура.

В нашето обсъждане ще се фокусираме върху:

Българския род познава силата на мъжката и женската стихия. Справедливо е погледнал към всяка роля и е отдал правото на всеки да принадлежи към "своите" - род, народ, Родина.

- Синът е надеждата за здрав и силен род, за продължение в добро, за запазване на достойнството и честа.

- Щерката е слънцето в дома и е знак, че това семейство е благословено с мекота, красота и жизненост.

Децата са смисъла и целта на всеки, който се е родил с български корен.

Специално за вас: Аида Марковски и Ваня Кънева ще представят за вас книгата за изобилието в живота, чрез която те ще споделят с нас интересни случки от живота.

За въпроси и обсъждания: След представянето на книгата ще имате възможност да зададете ваши въпроси и да споделите вашите мисли и изживявания.

Дата и час: 13. април. събота, 18.30 часа

Място: Кабинет Рент, ул. Гургулят 2

Вход: 65.00 лв. с вкл. вода / Плащане по Револют или на място/

За записване: 0888150417 - Детелина

Местата са ограничени.

Не пропускайте това вълнуващо събитие, където заедно ще се потопим в древната мъдрост на българската родова традиция и ще споделим ценни моменти заедно.

Очакваме ви с нетърпение!

Аида Марковска е родов терапевт, мотивационен оратор и човек с богат житейски опит. Тя е желан лектор на множество фестивали, конференции, семинари и носи в себе си знанието за същността и логиката на българската родова система. Тя е създател на Школа по родова терапия „Задругата на родонавтите“, където обучава по свой авторски метод. Повече за Аида: www.aida.bg

Ваня Кънева е психолог със специалност Позитивна психология. Тя обучава и води курсове „Позитивната психология в полза на психотерапевтичната практика“, сертифицирани от Европейската асоциация по приложна психология (EAAP) и Българска асоциация по Хипноза (БАХ). Основател на Школа „Да мислим съзидателно!“. Повече за нейната работа: www.blagodenstvie.bg

Книгата „Богатството ни приляга“ може да се закупи от авторите по време на представянията или да се поръча през сайта: www.eleyos.com . Можете да я намерите и при издателя на книгата: Център за съзидателно мислене „Делфи“ в Пловдив, на ул. „Св. СВ. Кирил и Методий“ 15, ет.2

Споделете това събитие

bottom of page